Анджелина Джоли в паника за кариерата си: Брад ми взе всичко! (Какво е намислила?)

Анджелина Джоли в паника за кариерата си: Брад ми взе всичко! (Какво е намислила?)
4 (80%) 1 vote

Анджелина Джоли отлага завръщането си в светските среди заради редица притеснения.

Покрай неочаквания и шумен развод с Брадт Пит, Анджелина Джоли сякаш излезе големия губещ. Тя хвърли редица обвинения върху бъдещия си бивш съпруг, но всичко се върна като бумеранг към нея. И така, докато се бори за попечителството над децата си, актрисата сякаш печели все повече зложелатели и губи много от феновете си.

За разлика от Анджелина Джоли, Брад Пит триумфира във филма „Съюзени“, където си партнира с Марион Котияр. Слуховете веднага побързаха да ги въвлекат в любовна игра, но всичко се оказа в сферата на догадките. А звездата от „Троя“ бе приет много топло от феновете си на първата поява след оповестяването на развода и на другите след това.

Мисис Смит пък все още отлага своето завръщане. Тя има видими притеснения как ще бъде приета и едва ли не се притеснява от линч. Актрисата определено успя да опетни репутацията си и да разочарова мнозина заради искания към Брад Пит като космическа издръжка. Затова сега Анджелина Джоли се е заела сериозно да лъска имидж.

За целта дори се е допитала до услугите на специалисти. Докато обмисля дали да се върне в кино индустрията или да се насочи към политиката, която все повече я влече, те ще се опитат да върнат доверието към нея. Анджи знае, че пътят обратно към сърцето на феновете ще бъде дълъг и трънлив. Него тя ще извърви наравно с публицист и имидж мейкър, които е наела, пише lifestyle.bg.

Анджелина Джоли търси полезен ход

Анджелина Джоли търси полезен ход

Това не е изненадващо за звездата от „Лара Крофт“, която до скоро се ползваше от услугите на специалист по брачни кризи. Явно той не успя да закърпи брака им и сега се налага и двамата да започнат на чисто. За Анджелина Джоли определено това начало ще е по-трудно, имайки се предвид и доста лабилната й психика напоследък.

Актрисата отново се усмихва

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар