Анджелина Джоли отчаяна, губи правата над децата (Подробности)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се отчая, губи правата над децата си

Актрисата Анджелина Джоли е в депресия, тъй като губи правата над наследниците си. Звездата вече три години се опитва да получи права върху децата, но без особен успех.

След развода с актьора Брад Пит, Анджелина искаше да получи пълни попечителски права върху децата. Оказа се обаче, че съдът е на друго мнение по този въпрос.

Американските медии твърдят, че актрисата най-вероятно ще изгуби тази битка. А причината е, че и досега няма доказателства, че Брад е бил лош баща и е оказвал тормоз над петте им непълнолетни деца.

Децата живеят с майка си след развода, но въпреки това Брад прекарва все повече време с тях. И то въпреки настояванията на Анджелина да има пълни попечителски права като единствен родител.

„Малко вероятно е Анджелина да остане дори основен попечител, а какво остава за единствен. Съдът няма доказателства, че Брад е лош родител и злоупотребява с децата.

Няма доказателства и че употребява дрога или алкохол пред тях. Най-вероятно съдията ще постанови съвместно попечителство, заради което Анджелина ще загуби по-голяма част от правата над наследниците си. Тя е много неразумна. Брад е добър баща и се грижи за своите деца“, твърди калифорният адвокат по семейно право Дейвид Писара пред TMZ.

Както е известно, Брад и Анджелина се разведоха през 2016 година, като актрисата отведе децата си от общия им дом. Според слуховете, причина за раздялата е скандал в самолета на двойката, като по време на полета Брад е вдигнал ръка срещу сина си Мадокс.

Анджелина Джоли губи децата заради Брад? сн. Уикипедия

Анджелина Джоли губи децата заради Брад? сн. Уикипедия

По-късно актьорът призна, че е имал проблем с дрогата и алкохола, докато Анджелина е била в криза заради преживените операции. Той обаче не успял да се справи с целия стрес, затова и стигнали до развод. След раздялата Брад е изцяло нов човек. И по всичко изглежда, че ще си върне децата, въпреки опитите на Анджелина да го спре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар