Анджелина Джоли отсвири Оскарите заради Брад (Актрисата не пусна и децата си на наградите – Подробности)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли не се появи на Оскарите, актрисата не пусна и децата си да подкрепят Брад Пит

Анджелина Джоли игнорира основното събитие на годината. Не се появи на Оскарите заради Брад Пит.

Говори се, че актрисата не иска да се среща с бившия си. Поред запознати тя изпитва страх да се види лице в лице с Брад. Който триумфира на червения килим и бе награден с Оскар. Анджи все още се чувства несигурна след развода, а и не може да преживее факта, че екс половинката й получи най-голямото признание на Академията за филмово изкуство.

Анджелина Джоли на червения килим на Оскарите през 2012 г

Докато Брад излезе от уединението, тя посвещава по-голямата част от свободното си време на децата си. Продължава да се снима, но момчетата и момичетата й я придружава навсякъде. За съжаление нито едно от тях не присъства на наградите да подкрепи баща си.

Когато Брад Пит видимо развълнуван и леко огорчен от липсата на най-близките му излезе на сцената да получи златната статуетка не пропусна да отбележи, че посвещава наградата на децата си, на които се възхищава.

Брад Пит псовети наградата на децата си

Злите езици говорят, че Анджелина не само не иска да се среща с Брад, но е обидена на Академията. Последните й филми са подложени на критика и тя се чувства недооценена. Особено за режисьорската си работа. Актрисата смята, че я пренебрегват и затова ден преди лъскавата церемония отхвърлила поканата, предават от kp.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар