Анджелина Джоли откраднала Мадокс от семейството му (Близките на момчето с тежки обвинения срещу звездата)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли откраднала Мадокс от семейството му

Анджелина Джоли откраднала най-големия си син – Мадокс от семейството му в Камбоджа. Това твърдят биологичните родители на младежа в нов документален филм. По думите им, актрисата неправомерно е отвела детето, което по-късно осиновява.

46-годишната Джоли осинови Мадокс от Камбоджа през 2002 г. с помощта на агента за осиновяване – Лорън Галиндо, който беше затворен през 2004 г. за „фалшифициране на документи за получаване на американски визи за сираци“.

21-годишната режисьорка Елизабет Джейкъбс – чиито родители също са използвали Галиндо, за да улеснят осиновяването на детето си от Камбоджа е решила да разгледа твърдението, че „бедните семейства на Камбоджа са преследвани от новобогаташи“ в предстоящия й документален филм „Откраднатите деца“.

The Sun разкри, че Джейкъбс, която е студент по филми и маркетинг в Университета в Масачузетс, е решена да разкрие истината за осиновяванията на Галиндо. По времето, когато Анджелина и Били Боб Торнтън осиновяват Мадокс, агентът и неговият партньор фалшифицират един куп документи. Джоли обаче и до днес твърди, че не е знаела нищо за никакви измами и няма доказателства, че Мадокс е имал живи родители към момента на осиновяването си.

Анджелина Джоли с тежки обвинения сн. Инстаграм

Анджелина Джоли с тежки обвинения сн. Инстаграм

По времето на осиновяването на Мадокс САЩ са наложили по-строги ограничения върху осиновяването на деца от Камбоджа поради страхове от трафик. Към днешна дата Мадокс е на 19 и доскоро беше под съвместното попечителство на Анджелина и Брад. Актьорската двойка се разведе именно заради него, ако се вярва на слуховете. Междувременно, това не е първият случай, когато Анджелина е обвинявана в отвличане на някое от децата си. Преди години семейството на Пакс също я обвини, че е отвела принудително детето. Имаше период, в който и роднини на Мадокс твърдяха същото. Очевидно новият документален филм ще разгледа и техните версии, а не само тази на актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар