Анджелина Джоли обу чехли посред зима (Вижте нелепата й модна хрумка – Снимки)

Анджелина Джоли обу чехли посред зима (Вижте нелепата й модна хрумка – Снимки)
4 (80%) 4 votes

Актрисата се появи в доста странен образ по улиците на Лос Анджелис

Анджелина Джоли бе забелязана от папараците на традиционна разходка с дъщеря си Вивиан. Холивудската звезда и 12 годишната й дъщеря пазаруваха заедно в Лос Анджелис.

На папарашките кадри Анджи и Вивиан се разхождат бавно по улиците на калифорнийския град и си говорят ентусиазирано за нещо. По едно време двете майка и дъщеря се отбиха в едно от уличните кафенета като излязоха навън с по чаша топла напитка.

Актрисата и дъщеря й Вивиан
Снимка: Инстаграм

Това обаче, което направи впечатление на любопитните минувачи бе доста странния моден образ на актрисата. Тя бе облечена с черна рокля, а отгоре бе с бежово палто на Луи Вюитон и любимите си сандали на Валентино. Чехлите  изглеждаха нелепо спрямо доста навлечената с дрехи звезда и неподходящи за месец ноември.Може би са й удобни и тя не се разделя с тях и ги носи и лете и зиме.

В пълна противоположност на майка си бе облечена Вивиан. Тя бе избрала шорти, тениска с къси ръкави и бели маратонки. Явно времето в Лос Анджелис е било топло. За това говори облеклото на тийнейджърката.

Майка й обаче е доста навлечена и феновете се питат дали не й е студено заради анорексичното й тяло. Но иначе са категорични, че много обича децата си. За това свидетелстват и снимките.

Снимки: Инстаграм

Анджелина Джоли и Виван беха придружени от бодигард, който ги следва навсякъде. Скоро стана известно, че най-големият страх на Анджелина и Брад е рискът от отвличане на децата. Това  е свързано с много пари, така че те винаги са се притеснявали кой точно е в близост до наследниците им, разказа бивш техен телохранител, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Анджелина Джоли обу чехли посред зима (Вижте нелепата й модна хрумка – Снимки)”

  1. Мария

    Ное. 12. 2020

    Не е вярно анджелина джоли не е тъпа и какво че е излязла по чехли айде пробвайте се и вие да сте известни като нея за година две и ще видите колко и е трудно да я преследват постоянно в България не е същото аз ходя боса и никой нищо не ми казвас защото никой не ми познава а нея всички я виждат и я следят също така това е по цял ден не може да се разходи на спокойствие аз я съжалявам вие и се подигравате като я обсъждате и изобщо никой да не ми отговаря с подмазване ЯСНО И ВИЕ ГОВОРИТЕ ЗАД ГЪРБА И ТЯ СЕ ТРУДИ ВИЕ Я РУГАЕТЕ СЪЩОТО Е И И СЕ ПОДИГРАВАТЕ ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар