Анджелина Джоли облича децата си с дрехи втора употреба (Актрисата отказва да харчи пари за тях – Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли пести от дрехи и храна за децата си, облича ги от втора употреба и ги тъпче с вредни храни

Анджелина Джоли привлече вниманието на почитателите си със своите странни методи на възпитание. Холивудската звезда реши, че трябва да научи децата си на отношение към парите. Но избра доста труден метод за това.

Анджи не глези излишно шестте си деца. Тя им купува дрехи втора употреба, които струват по няколко долара и никога не дава пари за скъпи дизайнерски тоалети. Факт е, че на семейните снимки наследниците й не блестят като деца на известна знаменитост, а са като всички останали.

Снимка: LegionMedia

Джоли смята, че всеки един от тях се нуждае само от най-необходимите неща. Но тези строги правила не се харесват особено на момичетата. Най-много е разстроена  Захара, която е приятелка с актрисата Мили Боби Браун. А тя е голяма почитателка на модата, предават от graziamagazine.ru.

Снимка: LegionMedia

Според запознати децата винаги ходят с едни и същи дрехи, нещо, което никак не им допада. В същото това време Анджелина продължава да ги учи на спестовност. Като пести и от храната им.

Децата на холивудската знаменитост и Брад Пит са хранени с бързо приготвена храна. Като например замразени хот-догове и готови ястия. Които струват само по няколко долара. Те са свикнали на такава диета и не се притесняват, че майка им ги тъпче не с домашна, а с вредна храна, разкрива източник близък до семейството, пред изданието Gossipcop.com.

На фона на слуховете, че за да изглежда готина майка Джоли им позволява някои волности, а пък не ги глези с луксозни дрехи и питателни храни поведението й изглежда доста странно макар, че може да си го позволи.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар