Анджелина Джоли: Не ми пука, че Шайло се облича като момче! (Вижте как възпитава децата си)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли наруши мълчанието, проговори за първи път защо Шайло носи момчешки дрехи

Анджелина Джоли за първи път в интервю за американското издание на списание Elle философства на тема за женската сила и призна, че не й пука как се обличат дъщерите й.

44-годишната актриса разкрива, че винаги се е стремяла децата й да бъдат отгледани като самостоятелни личности. Които имат право на собствено мнение и избор.

Снимка: Инстаграм @ shiloh06

Точно по тази причина звездната майка на забрани на дъщеря си Шайло да носи такива дрехи, които й харесват.

Джоли заявява пред медията: „Винаги съм казвала на дъщерите си, че най-важното е да развиват ума си. Може винаги да се облече красива рокля. Но това няма значение ако нямате достатъчно ум. Няма нищо по-красиво от жена със силна воля и собствено мнение. Което тя умее да защитава.”

Анджелина още споделя, че света има нужда от повече силни жени, които умеят да отстояват себе си, да защитават волята си като дори рискуват живота си.

Актрисата казва още: „Жените, които отказват да живеят по правила, в които не вярват са най-доброто нещо в тоя живот. И ако това се нарича зло, то тогава светът има нужда от повече такива „зли жени”.

Преди холивудската знаменитост бе критикувана за дрехите, които дъщеря й Шайло носи на публични места. Девойката дори се подстрига момчешки и от много време не е виждана да облича рокли. Но това е нейния личен избор и майката подкрепя безпрекословно тийнейджърката, предават от moirebenok.ua.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар