Анджелина Джоли нежелана в Холивуд (Никой не я иска след скандала й със Селин Дион)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли се изпокара и със Селин Дион, не я искат в Холивуд

Анджелина Джоли се превръща в парий за филмовите студиа в Холивуд. След скандала със „Сони пикчърс“ преди години, днес актрисата пак се оказа нежелана от продуцентите. А повод за драмата този път е кавга с канадската звезда Селин Дион.

Преди няколко седмици известна филмова компания се обърнала към Анджелина с молба да изиграе ролята на Селин Дион в биографичен филм за живота й. Още преди актрисата да отговори на предложението обаче, Селин също разбрала. Канадската певица се зарадвала изключително много за избора на Анджелина. Тя била убедена, че бившата съпруга на Брад Пит ще изиграе най-добре ролята й и ще изпълни перфектно нейния характер във филма.

Анджи обаче никак не се зарадвала на предложението, а причините били две. В момента холивудската дива е заета с други проекти.  Освен това бе набедена, че е болна от анорексия, също като Селин. Актрисата не искала по никакъв начин да я представят като анорексичка и отказала, пише  lokalno.mk.

От своя страна Селин била страшно разочарована от решението на актрисата. И се обидила заради отказа й. „Тя смяташе Анджелина за своя приятелка. Много се зарадва, когато научи, че тя ще играе нейната роля. Но нещата не се стекоха по този начин и сега тя е силно разочарована и дори обидена“.

Анджелина Джоли все по-малко желана в Холивуд сн. Wikimedia

Анджелина Джоли все по-малко желана в Холивуд сн. Wikimedia

В действителност, на Анджелина започва да й се носи славата на трудна актриса. Звездата  се оказа съперница с много колежки в Холивуд. И не са малко тези, които остават без роли заради нея.  Тя се изпокара с Чарлийз Терон заради аферата с Брад Пит, а също и с Марион Котиярд, която дори бе набедена, че е родила дете от него. Най-лоши са отношенията на Джоли с Дженифър Анистън, като двете не се поглеждат дори и след развода с Брад Пит.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар