Анджелина Джоли – най-голямата грешка на Брад Пит (Световен топмодел със скандални разкрития за връзката им)

Гласувайте за статията

Топ моделът Каприс със скандални разкрития за Анджелина Джоли

Супермоделът Каприс, която бе една от звездите на модния подиум през 90-те години на миналия век, направи неочаквани разкрития за Анджелина Джоли. На блондинката й се наложило веднъж да вечеря с Анджелина и след тази тяхна среща, тя е убедена, че актрисата е най-голямата грешка на Брад Пит. Двете дами не само не си допаднали, но Анджи се постарала да разсее всякакви надежди за приятелски отношения помежду им. А от срещата им Каприс не пази никакви хубави спомени.

„Веднъж се случи да вечерям с нея и с Брад Пит. Не помня дали вече бяха женени, но на вечерята Анджелина се държеше отвратително. Цяла вечер не каза нито една дума, гледаше някъде настрани с празен поглед. Беше наистина ужасно. Държа се като истинска гаднярка“, казва още манекенката.

Каприс е категорична, че Анджелина Джоли е била най-голямата грешка на Брад. За актьора русата хубавица си спомня, че е бил много любезен и внимателен събеседник. Манекенката освен това се е срещала и с Дженифър Анистън. И за разлика от Анджи, звездата от „Приятели“ й направила изключително добро впечатление.

„Дженифър Анистън определено е по-добрият му избор за жена“, завършва историята си Каприс, пред списание „New Magazine“.

Манекенката разкрива още, че в своите младежки не отстъпва на Анджелина по провокации. Но дори и тогава не се държала толкова надменно като нея.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли на нож с топ модел Снимка: TMZ 

„Бях хулиганка, не е истина колко много пиех. Не, не се дрогирах, но можех наистина да се напия сериозно. Сама изпивах по едно цяло шише водка, а момчетата около мен падаха под масата“, спомня си още русата фурия. Днес тя е почти пълен въздържател и рядко си позволява по някое питие с приятелки, но още си спомня за бурните си младежки години. Както и за Анджелина Джоли за която не пази никак топли спомени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар