Анджелина Джоли лъсна по домашен халат и обелен лак в Лос Анджелис (Нехае, че е неглиже – Снимки)

Гласувайте за статията

Извън червения килим звездата не смята за необходимо да изглежда перфектно

Феновете обичат Анджелина Джоли не само заради красотата и таланта й.

Актрисата привлича и с факта, че не се страхува да изглежда несъвършена. Във външния си вид тя почти винаги е безупречна: дизайнерски внимателно подбрани рокли, референтен грим и стайлинг. Но на разходки Джоли често можем да я видим с доста непринуден външен вид. Така както всеки от нас може да изглежда като на излизане до най-близкия магазин или кафене.

Това се случи и този път. Папараци заснеха Джоли, когато тя реши да си устрои малко пазаруване. Актрисата отиде на покупки, облечена в сив домашен халат. И изобщо не се срамуваше от факта, че яркият й маникюр вече се бе с повреден и обелен лак.

Актрисата се появи в Лос Анджелис по халат, без прическа и с обелен лак на ноктите
Снимки: Инстаграм

Актрисата бе забелязана в този неглиже вид да излиза от задната врата на магазин за стари дрехи в Лос Анджелис, държейки чаша с кафе в ръка. След което се отправи към спрялата си наблизо кола.

Най-преданите поклонници на холивудската знеменитост се сближиха още повече с нея. Оказва се, че суперзвездата е същата като всички останали. Но някои от хейтърите осъдиха Анджи. „Ако сте знаменитост, тогава винаги трябва да изглеждате перфектно.  Такава е събата на звездите “,- казват потребители на интернет в мрежата след тези снимки.

Но други са категорични, че тя винаги е красива, независимо какво носи: „Колко красива е Анджелина Джоли! Обичаме те Анджелина Джоли“, пишат те под фотосите, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Анджелина Джоли лъсна по домашен халат и обелен лак в Лос Анджелис (Нехае, че е неглиже – Снимки)”

  1. Нат

    окт. 15. 2021

    Голям праз 🤣😁 жената е страхотна и има толкова добри инициативи!

    Reply to this comment

Добавете коментар