Анджелина Джоли крие с години, че пилотира самолети (ТОП 5 на най-странните хобита на звездите)

Анджелина Джоли крие с години, че пилотира самолети (ТОП 5 на най-странните хобита на звездите)
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли крие, че може да пилотира самолети

Анджелина Джоли има едно от най-странните женски хобита – управлява самолет. Актрисата крие от години този факт, като не е споделила с никого, че това е тайната й страст. Звездата притежава свидетелство за управление на самолет. И дори се е качвала като пилот на машина, возейки синовете си.

„Анджи е луда по самолетите. Обожава ги. Взе разрешително за пилот, само и само да сбъдне мечтата на децата си и им покаже, че може да пилотира“, разказват нейни приятели.

Странното хоби на актрисата обаче не е единственото, което озадачава всички в Холивуд. Друга нейна колежка – Джейн Сиймур пък си пада по градинарството. Д-р Куин обаче не отглежда цветя, или поне не много. Вместо това с охота прекопава личната си градина с домашно отглеждани плодове и зеленчуци.

Актрисата дори сама се грижи за фермата си от птици. И неведнъж се е шегувала, че като обикновено английско момиче от провинцията, просто не може да устои, да отглежда сама храната, която консумира.

Патрик Демпси пък е луд по състезателните коли. Актьорът признава, че е като обсебен от тях. И когато не играе в някой филм е на различни състезания и конкурси. А автопаркът му е впечатляващ.

Снуп Дог пък от своя страна крие страст към футбола. Рапърът така и не сбъднал мечтата си да се реализира като футболист. За сметка на това тренира деца и с гордост обучава млади таланти на футбол. А през 2005 година основава собствена младежка лига по футбол. И дори един от неговите млади таланти успява да играе на Супекупата.

Анджелина Джоли крие странни таланти

Анджелина Джоли крие странни таланти сн. Инстаграм

Още една звезда крие тайно хоби, за което малцина знаят – Бионсе. Певицата с богата музикална кариера, крие, че в зората на кариерата си е снимала портрети, а след това се е захванала с рисуване. За нея работата върху платното е терапия за всеки проблем, който може да съществува.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар