Анджелина Джоли крие афера с гаджето на майка си (Вижте безумните й авантюри)

Гласувайте за статията

Любовният живот на актрисата винаги е бил доста странен

Анджелина Джоли израства в семейство само с един родител. Като дете на разведени родители бъдещата холивудска звезда още от малка се изявява като бунтарка. В младостта си е известно, че е злоупотребявала с наркотици.

Любовният живот на актрисата е пълен с противоречия и всяка нейна следваща връзка е по-безумна от предишната.

На  16-годишна възраст Джоли е във връзка с любовника на майка си. Маршелин била лудо влюбена в този мъж и живяла под един покрив с него когато авантюрата с дъщеря й се случва. Веднага след като надушва за изневярата тя се раздела с гаджето си. Но отношенията между двете охладняват.

Актрисата с майка си Маршелин

В началото на 90-те Анджелина и майка й стоплят отношенията си, но за съжаление Маршелин умира от рак през 2007г.

Първият съпруг на холивудската звезда е Джони Лий Милър. С него се среща на снимачната площадка и се женят през 1996, подписвайки се с кръв. Според Джоли кървавият подпис  е по-важен от „хартиения”. 3 години по по-късно се разделят , но запазват добри отношения.

С Джони Лий Милър

По времето когато актрисата е с Били Боб Тортън двамата са най-странната холивудска двойка. Той е с 20 години по-голям от нея, но възрастта му не е проблем и те се женят през 2000 г. Джоли всъщност го отмъква от друга, на която той е обещал брак.

С Били Боб Торнтън

И в този брак Анджи залага на ритуал с кръв. Влюбените носят на врата си малки стъкленици пълни с кръв. Тя дори си татуира името на Били на лявата си ръка, но и този брак продължава 3 г.

Знаменитостта не веднъж е заявявала, че е бисексуална. Преди да се омъжи за Джони Лий Милър има афера с модела Джими Шимизу. Джоли бе луда по нея  и когато се омъжи казва: „Вероятно бих се омъжила за Джими, ако не се омъжа за съпруга си. „Влюбих се в нея, когато я видях за първи път.“

С любовницата си Джими Шимизу

Говори се, че актрисата се е виждала с Шимизу дори след брака с Милър.

За последно Анджелина Джоли минава под венчило през 2014 г с Брад Пит. А тяхната история е всеизвестна, предават от crnobelo.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар