Анджелина Джоли като призрак след развода (Актрисата кожа и кокали, плаши без грим)

Анджелина Джоли като призрак след развода (Актрисата кожа и кокали, плаши без грим)
4 (80%) 1 vote

Анджелина Джоли лъсна като привидение, вижте я само кожа и кости на едно от малкото й появявания пред света

Анджелина Джоли бе щракната от папараци. Актрисата се появява твърде рядко. Но наистина вече плаши с изнурения си вид.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли

Според слуховете Джоли не може да се справи със ситуацията след развода. Теглото й се топи от ден на ден. По безумно слаба не е изглеждала никога до сега. И наистина снимката е доказателство, че от най-красивата жена на света са останали само кожа и кости. И слуховете за нейното критично състояние никак не са безпочвени. А са самата истина. Колкото и да не ни се иска да  е така.

Анджелина изглежда като печално копие на старото си аз. Стъкната изцяло в черно прилича на илюзорен призрак. По лицето си няма капка грим. А изразителните й очи  са срити зад тъмни очила. Няма й следа от оная зашеметяваща красавица. Която още на 16 години покори света с невероятната си хубост.

Самотната майка е снимана на влизане в колата с шестте си деца. Но първото нещо, което са забелязали случайните очевидци било, че актрисата изглежда напълно изтощена, предават от електронното издание tocka.com.

Джоли се е обрекла единствено на децата си след развода. Но близките й твърдят, че й е много трудно да се справи сама с родителските си ангажименти. По всичко личи, че е изпаднала в дълбока криза. Ситуацията около прекратяването на брака й с Брад Пит  направо я съсипва.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар