Анджелина Джоли забрани на Брад да среща децата им с Анистън (Вижте как му мъсти за връзката с Джен)

Анджелина Джоли забрани на Брад да среща децата им с Анистън (Вижте как му мъсти за връзката с Джен)
1 (20%) 1 vote

Анджелина Джоли си отмъсти на Брад за връзката му с Анистън, не дава децата им да се виждат с Джен

44-годишната Анджелина Джоли постави жестоко условие на Брад Пит. Актрисата забрани на бившия си съпруг да води децата им на среща с Дженифър Анистън.

Една от най-красивите холивудски двойки както вече знаете официално се разведе през 2019 г. Но бившите съпрузи все още не са приключили съдебните процеси, които се отнасят за попечителството над децата им и продължават и днес.

Анджелина Джоли си мъсти на Брад с ултиматум
Снимка: Легион медия

Джоли все още настоява да получи пълното попечителство над шестте си наследника. А когато научила, че Пит е подновил отношенията си с предишната си съпруга изпаднала в ярост. Според запознати Анджи заявила, че Дженифър не може да вижда децата й. И нещо повече, тя възобнови процедурата по задържане на децата, твърди анонимен източник, предават от електронното издание cosmo.ru.

Човек от приятелския кръг на актьора издава, че Брад изживява много тежък момент. „Той току-що започна да се оправя и да води пълноценен живот след тригодишния ад, който преживя и надеждата му, че развода с Анджелина Джоли ще приключи до май отиде на вятъра.”

Така холивудската знаменитост отмъсти на бившия си, като му завидя, че отново намери щастието с Дженифър.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар