Анджелина Джоли заби нож в гърба на Брад (Свали най-добрия му приятел – Снимки)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли заби нож в гърба на Брад Пит

Да спиш с най-добрия приятел на мъжа си, вероятно е перфектното отмъщение. Поне за Анджелина Джоли. Актрисата от известно време има нова връзка, а завоеванието й буди шок и изумление сред мнозина присъстващи. Причината за това е, че актрисата има връзка с Мики Рурк — лошото момче на Холивуд, което по съвместителство е и най-добър приятел на бившия й съпруг Брад Пит.

Двамата актьори дори си партнираха в няколко съвместни проекта, макар като цяло Мики рядко взима участие във филми на Брад. Актьорът признава, че предпочита да запази приятелството им извън прожекторите, затова и малцина знаят, че са приятели.

А връзката му с Анджелина, без съмнение е като нож в гърба.

След аферата на Брад с Никол Потуралски, актрисата толкова побесняла, че решила да му го върне. И то с някой от приятелите му. Джордж Клуни и Ранди Гербър обаче са щастливо женени, а Том Круз дори за нея е твърде висока топка, споделят запознати. В крайна сметка изборът й паднал върху лошото момче Мики Рурк, пише списание „New Idea“.

Двамата били забелязани да си разменят интимни целувки публично, а това е отговорът на Анджелина спрямо действията на Брад преди това.

„Предвид, че е по-стар от нея с 23 години и си е правил един куп неуспешни пластики, Мики не беше първият избор на Анджелина. Но тъй като повечето й връстници имат връзки или са щастливо женени, тя реши, че няма да придиря чак толкова. И продължи нататък“, споделят запознати.

Анджелина Джоли свали Мики Рурк сн.Инстаграм

Анджелина Джоли свали Мики Рурк сн.Инстаграм

„Мики може и да не е неин тип мъж, но той е точният човек за плановете й за отмъщение срещу Брад“, споделя източникът. И допълва, че аферата на Рурк с жената на най-добрия му приятел, със сигурност ще хвърли сянка върху отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар