Анджелина Джоли е ужасна майка (Бавачката на децата й с потресаващи разкрития)

Анджелина Джоли е ужасна майка (Бавачката на децата й с потресаващи разкрития)
4 (80%) 1 vote

Анджелина Джоли е кошмарна майка твърди бавачката на децата й

Анджелина Джоли е ужасна майка. Бавачката на децата на актрисата твърди, че тя е най-лошият родител, който познава. Въпреки че на пръв поглед се справя перфектно след развода, зад затворените врати на дома й нещата са абсолютно катастрофални.

„Тя е майка, която постоянно отсъства заради ежедневните проблеми и кариерата си. Няма време за децата си и това е рецепта за провал“, твърди бавачката на семейството пред списание „ОК“. Жената твърди, че често ситуацията в дома излиза извън контрол, тъй като Анджелина е неспособна дори да успокои наследниците си.

„Не слушат никого, не се съобразяват с никого. Те са напълно разпуснати и извън контрол“, твърди още бавачката. Тя добавя, че някакъв ред е съществувал до развода с Брад Пит, но след това Анджи просто вдигнала ръце.

„Тя си мисли, че е готина майка, защото се отнася с тях като с възрастни. Но понякога децата се нуждаят от порицание, за да знаят кое е правилно и кое грешно. Анджелина обаче създава повече проблеми, отколкото да прави добро“, обяснява още бавачката.

Жената разкрива и други проблеми на Джоли: „Склонна е да злоупотребява с алкохола. Почти всяка вечер отваря по една бутилка вино, а понякога дори и повече“. И дори позволява на децата си, макар и непълнолетни да изпиват по някоя чаша.

Ситуацията става деликатна, още повече, че в съда Анджи обвини Брад в алкохолизъм. И това не е всичко.

Според бавачката, заради работата си Анджи често е принудена да чете и гледа книги и филми свързани с насилие. И то доста брутални. Актрисата обаче няма проблем да ги покаже и на децата си, или да ги гледа заедно с тях. Нещо, което е било абсолютно недопустимо, докато Брад е живеел в дома й.

Анджелина Джоли перфектна само пред камерите сн. Инстаграм

Анджелина Джоли перфектна само пред камерите сн. Инстаграм

„Често оставя децата сами и през нощта. Понякога за 10 часа и дори повече, докато снима нов филм. А с тях няма нито един възрастен“, завършва разказа си бавачката.

Бавачката на актрисата със скандално интервю факсимиле: Сп. Ок.

Бавачката на актрисата със скандално интервю факсимиле: Сп. Ок.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар