Анджелина Джоли дава Дженифър Анистън на съд! (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Сагата на Анджелина Джоли  с попечителството над децата продължава

Триото Анджелина Джоли – Брад Пит –  Дженифър Анистън не спира да пълни клюкарските колони на медиите. Подробности за връзката им изплуват всеки ден.

И ако в пресата месеци наред се пише за подновената любов на актьора с бившата му, то Анджелина Джоли е намерила начин да съсипе отново връзката им. По-точно Брад и тя отдавна водят спор в съда относно попечителството над децата.

Скоро на бившите съпрузи им престои ново изслушване в съда, за което Анджи се е подготвила с много силни аргументи. Тя смята да използва факта, че Брад Пит е запознал трите си по-малки деца с бившата си съпруга и заедно искат да поемат попечителството над тях. Като най-много е притеснена за Шайло, която харесва Джен и иска да живее с баща си.

Дженифър Анистън и Брад
Снимка: Гугъл

Холивудската звезда смята това за недопустимо и планира да привика Дженифър Анистън в съда, за да даде обяснения за срещите й с децата в присъствието на адвокати. Които смятат да я нападнат, а Джоли иска да научи и подробности и за всичките им срещи с жените, които е имал Брад след нея, пишат западните таблоиди.

Актрисата се заканва, че  няма да позволи току, така да й измъкнат собствените деца. А според вътрешен човек, тя ще присъства на кръстосания разпит на Джен. Източникът  още казва, че Джоли е бясна и смята да накара Брад и Джен да си платят за всичко, предават от popara.mk.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар