Анджелина Джоли втрещи с по-тънки крака от на Вивиан (Актрисата по-слаба дъщеря си – Снимки)

Актрисата плаши със слабата си фигура, феновете отново се притесняват за здравето й

Анджелина Джоли бе забелязана в компанията на дъщеря си Вивиан за първи път след Нова година по улиците на Лос Анджелис. Не е тайна за никого, че актрисата обича да прекарва известно време с всяко едно от децата си.

Този път бе ред на близначката Вивиан. Майка и дъщеря заедно посетиха един от известните в Бевърли Хилс магазини за хранителни стоки Bristol Farms. От където купиха газирана вода и торбичка с пресни билки.

Джоли  бе избрала черни дрехи, състоящи се от широко, но късо палто, черни дънки, боти и леко затъмнени очила. Холивудската знаменитост изглеждаше прекалено слаба в сравнение с 13-годишната си дъщеря. Особено тънки са й краката, които приличат на клечки.

Актрисата пае е пкащещо слаба
Снимки: Инстаграм

Момичето, като всяка тийнейдърка се бе издокарала небрежно с бяла блуза, сиви шорти и маратонки. Изглежда на нея й бе топло и облеклото бе леко, а не като на майка й, която цялата бе опакована с дрехи.

Феновете на актрисата коментират звездата така: „Краката на Анджи са по-тънки от тези на Вивиен, въпреки че и дъщеря й е слаба”, „Краката на Анджи са почти два пъти по-слаби от тези на 13-годишна Вивиан!”, „Жалко, че Джоли е толкова слаба, тя се чувства по-добре, когато е по-пълна”, пишат разтревожени за здравето й фенове на изданието spletnik.ru.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.