Анджелина Джоли за втори път в болница (Състоянието на актрисата все по-нестабилно – Подробности)

Анджелина Джоли за втори път в болница (Състоянието на актрисата все по-нестабилно – Подробности)
2.33 (46.67%) 3 votes

Анджелина Джоли пак търси лекарска помощ, здравето й става все по нестабилно

Анджелина Джоли отново бе принудена да търси помощ от лекарите. Това се случва за втори път и то в рамките на няколко дена.

Холивудската звезда бе забелязана не на разходка с децата. А да влиза в клиника в Лос Анджелис. Бившата съпруга на Брад Пит изглеждала сериозно притеснена когато отивала към медицинския център в района на Бевърли Хилз.

Снимка: Блиц

Холивудската звезда била придружена единствено от личния си асистент. Като се опитвала да стигне незабелязано от колата до сградата на медицинския център. Подкрепяна от помощника си. Джоли била възбудена и не по-малко изплашена.

Според медиите този път звездата била в ужасяващ вид, изглеждала напълно съсипана  и съвсем изтощена.

Съвсем скоро актрисата бе приета в болница по спешност след като припадна по време на посещението си в Колумбия. Тогава докторите не успяха да си свършат добре работата. Защото Анджи напусна самоволно клиниката без да се заинтересува от резултатите от тестовете.

За съжаление бившата на Брад Пит е крайно пестелива около новини за своето здраве и никога не споделя подробности.

В медийното пространство се тиражират подозрения, че нейните здравословни проблеми са започнали да я преследват след като се раздели най-скандално с Брад Пит, предават от blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар