Анджелина Джоли бясна на Брад Пит: Той ме унизи пред всички! (Още за скандала)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли бясна заради Брад

Анджелина Джоли е абсолютно бясна на актьора Брад Пит. Известната актриса вече дори не си прави труд, за да скрие гнева си. Повод за задаващия се семеен скандал между двамата, е унижението, на което бе подложена звездата на наградите SAG.

Приятели на Джоли коментират, че тя ни най-малко не се впечатлила от близостта на Дженифър и Брад, но направо побесняла, когато актьорът я унижил пред всички.

„Това беше много трудна роля за мен. Трябваше да играя тип, който пуши трева, ходи без тениска и не се понася със съпругата си. Пълна противоположност на мен“, каза Брад с ирония. Актьорът доста се забавляваше, докато колегите му се смееха на шегата. Дженифър Анистън, която също бе в залата, също се забавлява. Но не и бившата му съпруга.

Брад и Анджелина се разделиха през 2016-та и оттогава — насам са постоянно във война. Актьорската двойка неотдавна заяви, че повече няма да изнася информация за личния си живот пред медиите. Актрисата спазва стриктно тази част от уговорката им. Но Брад не се притесни да я наруши. И постави Анджелина в много неудобна ситуация.

„Тя е наистина разочарована, но не заради Дженифър, а заради изявлението на Брад. Усеща, че като цяло, той изобщо не я уважава“, казват приятели на актьора.

Самият Брад не е коментирал случващото се. Но със сигурност не съжалява за удара по егото на бившата му съпруга. Както е известно, за да му отнеме децата, тя стигна до далеч по-неприятни действия. И актьорът въобще не се чувства засрамен от факта, че я е поставил в такава ситуация.

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит сн. Flickr

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит сн. Flickr

Дали актрисата ще реагира срещу Брад и каква ще бъде реакцията й, тепърва ще стане ясно. Факт е обаче, че Анджелина никак не се радва на топли отношения с Брад и войната помежду им вече назрява…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар