Анджелина Джоли блесна напълно натурална (Снимка)

Анджелина Джоли блесна напълно натурална (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли блести напълно натурална без капка грим, актрисата показа, че е истински обикновен човек

Холивудската актриса Анджелина Джоли възхити феновете си с естествената си визия. Тя се показа в съвсем натурален вид, а почитателите й са във възторг.Анджелина Джоли блесна напълно натурална (Снимка)

Джоли позира съвсем неглиже. Тя се е усмихнала и по лицето и няма следа от фон дьо тен или някакъв друг макиаж. Актрисата е облечена в обикновен домашен потник, разпуснала прекрасната си дълга коса.

За своите почитатели Анджелина Джоли написа, че истинско красиво е естественото. Важно е какво носиш вътре в себе си, а не блестящата фасада. Холивудската красавица съветва младите девойки, които искат да приличат на нея. Тя ги приканва да се обичат такива, каквито са и да не подражават на звездите.

Анджелина Джоли разкрива, че за холивудските звезди, а и за всички останали се грижат екипи от дизайнери, гримьори и най-различни други асистенти. Те правят бляскав външния им вид  и това кара младите хора да им подражават.

За себе си Анджелина Джоли признава, че след като е навършила 40 години започва да се приема такава каквато е. Всеки си има недостатъци, но това няма никакво значение. Всичко си е ОК! Джоли харесва смелите жени, които ценят вътрешното излъчване, а не бляскавата фасада без багаж.

Човек трябва да се чувства добре в собствената си кожа, а не да подражава на разни звезди. Според актрисата чувството за красота на звездите понякога е сбъркано.

Посланието на Анджелина Джоли се разпространява в социалните мрежи светкавично. Феновете подкрепят мнението на холивудската красавица. Те се възхищават на нейната смелост да се покаже в естествения си вид и даже много я харесват.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар