Анджелина Джоли аут от Оскарите: Защо Холивуд я мрази повече от Тръмп?

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли аут от Оскарите

Анджелина Джоли тази година бе аут от наградите „Оскар“. Бившата съпруга на Брад Пит се превърна в персона нон грата в Холивуд, където я мразят повече и от Доналд Тръмп.

Причината, цялата гилдия да настръхне срещу Анджи е фактът, че тя обвини съпруга си в посегателство над децата. „Тя допусна ужасна грешка, като обвини Брад, че е тормозил децата. И сега си понася последиците“, коментират запознати.

Самата Анджелина преди няколко дни бе в Камбоджа, където представяше новия си филм. На наградите „Оскар“ актрисата имаше перфектната възможност да блесне и да му направи реклама, но тя не бе поканена да присъства.

„Цял Холивуд е настръхнал срещу нея. Мразят я повече и от Доналд Тръмп. Първо отмъкна златното момче от една от най-известните звезди, а после го набеди, че тормози децата им. Това няма как да й се размине, споделят запознати.

Самата Анджелина Джоли не е коментирала факта, че не получи покана на наградите. Актрисата се оказа персона нон грата и от други официални събития.

Мнозина предполагат, че Анджи няма да посмее да се появи и на наградите в Кан. Както е известно, след оскарите, това е второто голямо филмово събитие, което събира легендите от цял свят.

Междувременно в мрежата коментират, че Джоли изглежда е по-мразена и от Доналд Тръмп. „Той се превърна в обект на сатира по време на срещата, но поне му обърнаха внимание. А Анджелина? Нея дори не я споменаха. За жена с толкова високо самочувствие и нужда от постоянно признание, това е жесток шамар“, коментират още хайлайф клюкари.

Анджелина Джоли аут от наградите "Оскар"

Анджелина Джоли аут от наградите „Оскар“

Анджелина Джоли винаги е била сред най-ярките гости на Оскарите и на партитата след това. Заради развода с Брад обаче, актрисата попадна в изолация. И освен това бе принудена да се скрие от погледите на бившите си колеги. Които никак не я обичат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар