Ангел Енчев изби рибата със стил – появи се с… пола! (Снимки)

Ангел Енчев изби рибата със стил – появи се с… пола! (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ангел Енчев се влияе все повече от ексцентричния стил на половинката си Теди Велинова

Ангел Енчев се стъкна в шотландска пола за събитие в хотела на брат си

Ангел Енчев този път изби рибата със стил! Пластичният хирург открай време е обект на подигравки заради доста ексцентричния начин, по който се облича, но при последната си публична проява буквално надмина себе си. Или по-скоро, половинката му Теди Велинова го направи. Тъй като никой от феновете на двойката не се съмнява кой стои в основата на стила на доктора.

doktor enchevКойто буквално събра очите на всички присъстващи в хотела на брат си в Пловдив като дойде на специално организирани събитие, стъкнат в… пола! В негова защита ще изтъкнем, че най-вероятно ансамбълчето е стилово повлияно от половинката му, за която от край време се знае, че избита как да го облече.

Друг е въпросът доколко подобен тоалет е подходящ както за събитие в България, така и за мотото му, което беше по случай започналия в Германия Октоберфест. В чест на който братът на Ангел Енчев – доктор Невен Енчев, беше избрал типично немско национално облекло с панталон до под коляното.

Както знаете, хирургът на звездите неведнъж е отнасял редица критики заради стила си на обличане. Избраницата му Теди Велинова много държи двамата да се обличат идентично и затова задължително им купува на моменти абсолютно еднакви дрехи, аксесоари и дори обувки.

Досега обаче не го беше стъквала в пола, хилят се форумци. И допълват, че в това няма нищо кой знае колко странно, тъй като пък тя самата често носи ризите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ангел Енчев изби рибата със стил – появи се с… пола! (Снимки)”

  1. Лена

    окт. 21. 2015

    Тези двамката са ега ти травеститите.

    Reply to this comment

Добавете коментар