Ананди от „Малката булка“ лудо влюбена (Ето кой спечели сърцето на Авика Гор)

Гласувайте за статията

Ананди от „Малката булка“ откри любовта в лицето на Маниш Расингхан

Ананди от „Малката булка“ е влюбена. И то съвсем не отскоро. Чаровната актриса Авика Гор откри сродната си душа в колегата си Маниш Расингхан.

Любовната история на двамата може да послужи дори за сюжет на индийски сериал. При това със сигурност ще бъде по-успешен и от някои холивудски продукции.

Авика стана изключително популярна с ролята си в сериала „Малката булка“. Дълго време тя играеше малката Ананди в поредицата. След като Пратюша Банерджи пое щафетата, малката красавица не остана за дълго далеч от прожекторите. Всъщност, нейното напускане на филма съвпадна със старта на друга поредица — „Ритъмът на мечтите“.

Там Авика изигра ролята на Роли — смело и умно момиче, което заедно със сестра си се забърква във всякакви странни ситуации, но успява да излезе от тях с находчивост и съобразителност. Повече от 5 години красавицата играеше в хитовия сериал, преди да реши, че се е изчерпала и да помоли да убият героинята й, пише thelivemirror.com.

Любопитна подробност е, че Авика е още тийнейджърка, когато среща любовта на живота си — Маниш Расингхан. Доста по-зрелият актьор трябва да играе неин съпруг в поредицата и в първите години работата не е лесна за нито един от двамата. Накрая обаче екранната химия се оказва по-силна от очакваното и вече порасналата Роли се влюбва лудо в екранния си съпруг. До известна степен и по тази причина Авика Гор напусна сериала — твърдо решена да държи личния си живот далеч от професионалния.

Ананди от "Малката булка" откри сродната си душа сн. Инстаграм

Ананди от „Малката булка“ откри сродната си душа сн. Инстаграм

Двамата актьори продължават да се срещат, а скоро след като поредицата приключва, обявяват, че са двойка и в живота. Феновете им са във възторг, въпреки че из Боливуд плъзват и някои злобни клюки. Към днешна дата вече порасналата Авика гордо крачи до своя любим. Двамата са гаджета повече от три години, но никой от тях не повдига въпроса за брак. Явно още не са се решили на тази стъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар