април 18, 2024

Амине Гюлшен в топ 5 на мегазвездите на Турция (Вижте миските, които се превърнаха в топ актриси)

https://kliuki.net/kliuki/amine-gyulshen-v-top-5-na-megazvezdite-na-turciya-vizhte-miskite-koito-se-prevarnaha-v-top-aktrisi/158140 Kliuki.net
Амине Гюлшен в топ 5 на мегазвездите на Турция (Вижте миските, които се превърнаха в топ актриси)

Амине Гюлшенв топ 5 суперзвездите на Турция, кои са другите

Амине Гюлшен влезе в топ 5 на звездите на Турция. Актрисата се нареди в листата на най-обещаващите млади дарования в киното. Тя все още не е номинирана за "Златна пеперуда", но има всички шансове един ден да грабне престижното отличие. А междувременно медиите в Турция направиха една интересна компилация на миските, които от конкурсите за красота, с една крачка се превърнаха в суперзвезди в киното. Ето и кои са те.

Амине Гюлшен

Красавицата, която е обявена за една от най-красивите носителки на титлата "Мис Турция" през 2014 година, се нареди и сред най-красивите турски актриси. Амине бързо се наложи като една от най-успешните манекенки, но след това привлече вниманието на Фарук Тургут. Той й поверява главната роля в сериала "Сега и завинаги", а година по-късно тя се омъжи и за звездата на "Арсенал" Месут Йозил, а кумове на двамата бяха президентът на Турция и съпругата му.

Хатидже Шендил

Още една носителка на короната "Мис Турция", която си проправи път към киното от модния подиум. Красавицата спечели сърцата на зрителите с ролите си на "Дила" от едноименния сериал, "Част от мен" и други.

Гизем Караджа

Първата подгласничка на мис Турция се изстреля в киното с участието си в "Пътят на Емир". Последваха роли в сериали като "Надежда за обич", "Градско момиче" и дори "Черна любов". Красавицата успя да се забърка в куп скандали — дрога, полицейски арести и други. Но въпреки това успехът й в киното изглежда все по-голям и по-голям.

Селен Сойдер

[caption id="attachment_155653" align="aligncenter" width="300"]Амине Гюлшен в топ 5 на миските, които превзеха турското кино сн. Инстаграм Амине Гюлшен в топ 5 на миските, които превзеха турското кино сн. Инстаграм[/caption] Още една турска красавица жъне успех след успех в киното и шоубизнеса. Хубавицата носи гордо короната на мис Турция от 2007 година, а у нас пожъна успех в ролята на Топрак от "Сезони на любовта".

Селин Демиратар

Селин е носителка на титлата "Мис Глоуб Турция" след което се урежда в телевизията, където се изявява успешно четири години като водеща. Големият пробив в киното идва с "До последен дъх", който я прави суперзвезда в родината й.