Амбър Хърд се гаври с Джони Деп в скандален запис (Лъсна истината за побоите помежду им)

Гласувайте за статията

Амбър Хърд се изгаври с Джони Деп в скандален запис

Актрисата Амбър Хърд се изгаври с Джони Деп. Скандален запис лъсна в мрежата и разкри истинските им отношения. В аудиозаписа Джони моли актрисата да прекрати медийните атаки срещу него. И настоява, че е по-добре да подпише споразумението, за да се разведат мирно и тихо.

Амбър от своя страна твърди, че той е унищожил репутацията й и го обвинява, че я е представил като лека жена и златотърсачка. Джони й напомня, че от действията й страда не само той, но и децата му, но актрисата отказва да приеме доводите му за мирна раздяла.

В един от моментите на разговора Джони я пита дали тя наистина го възприема като насилник и побойник, при положение, че самата тя неведнъж го е удряла. „Никой няма да повярва, че съм те пребила. С моя грим и моята стройна фигура – никой няма да ти повярва“, казва още актрисата.

В друг разговор между двамата, Джони я моли да спре със скандалите, а тя му казва, че само го е зашлевила, но не е успяла да го убие. В същия запис Амбър признава още, че го е замервала с тенджери, тигани, вази и други неща.

„Записът, който е излъчен, е взет от госпожа Хърд без нейно съгласие и очевидно е фалшифициран“, твърди говорителка на актрисата. Самата Амбър твърдо отказва коментари, пише „Дейли мейл“.

Амбър Хърд се гаври с Джони Деп в нов запис сн. Flickr

Амбър Хърд се гаври с Джони Деп в нов запис сн. Flickr

Амбър Хърд и Джони Деп се разделиха след 15 месеца брак. Актьорите се разведоха уж спокойно, но след това актрисата заведе дело за домашно насилие. В отговори и Джони Деп заведе контраиск срещу нея. И записите очевидно подкрепят неговите твърдения, че жена му го е пребивала системно. Въпреки нейните гаври, че никой няма да му повярва, само защото тя е красива и стройна, а той изглежда напълно пропаднал човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар