Амбър Хърд: Джони Деп опита да ме убие след запой с дрога (Актрисата пак съди бившия си – Подробности)

Гласувайте за статията

Амбър Хърд не се спира, съди бившия си за пореден път

Амбър Хърд планира да съди за пореден път Джони Деп. Този път актрисата води дело за убийство срещу съпруга си или по-скоро за опит за убийство. На актьора му се налага да доказва пред съда вдигал ли е ръка на жена си и при какви обстоятелства. Както и дали е бил дрогиран, когато това се е случило.

Както е известно, Джони Деп и жена му са във война от месеци, а поводът са твърдения на актрисата, че мъжът й я е пребивал. Амбър твърди, че след пиянски запой, Деп се опитал да посегне на живота й.

На актьора ще му се наложи да доказва в съда с медицинско заключение, имал ли е проблеми с дрогата и алкохола. А също така и дали се е лекувал по времето, когато жена му твърди, че се е опитал да я убие.

Както е известно, Деп и Хърд се разведоха преди около година и дори повече, но разправиите помежду им не престават. Актрисата заведе дело срещу бившия си съпруг, в което поиска половината му състояние. Джони успя да се измъкне с малко под 10 милиона, а Амбър получи контраобвинение за клевета и иск на стойност 50 милиона долара.

На поредното заседание миналия петък, Амбър обвини Деп пред съда, че се е опитал да убие в апартамент в Лос Анджелис. Освен това изтекли и снимки на посинената актриса в публичното пространство, пише stil.kurir.rs.

Джони Деп и Амбър Хърд в пореден сблъсък сн. Уикипедия

Джони Деп и Амбър Хърд в пореден сблъсък сн. Уикипедия

В крайна сметка съдията поискал медицинското досие на Джони, което да разкрие дали актьорът има проблеми с дрогата и алкохола. Пред съда Амбър се разплакала и разказала следната история. „Цяла нощ пиеше и се дрогираше. На сутринта, когато се събудих ме поздрави и започна да ме притеснява. Ритна ме няколко пъти, плю по мен, хвърля бутилки… Страхувах се за живота си“, казва още звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар