Амая на Криско с „Мики Маус” парти за 2-ия си РД (Вижте сладурски снимки от купона )

Гласувайте за статията

Порасналата принцеса посрещна рождения си ден боса

Щерката на Криско и Цвети посрещна втория си РД с приказно парти и с бяла рокля на принцеса. Първородната рожба на рапъра стана на две годинки, а родителите й организираха детски купон като от филмите на Уолт Дисни.

Малката сладурана бе заобиколена от цветни балони, куп играчки, изобразяващи любимите й детски герои – Мики Маус и Мини. На розово-жълтото парти мъничето незнайно защо появи босо, а голите й крачета изненадаха всички. Иначе Амая бе с огромна кордела на главата, досущ като Мини Маус.

Амая е истнска малка принцеса на рождения си ден
Снимки: Инстаграм

И майка й бе избрала да се издокара цялата в бяло, като Паола и Преслава както вече писахме. За Цвети се знае, че е израснала в семейство с 2 деца и знае колко е хубаво да имаш брат или сестра. Затова предпочела разликата в годините между нейните да не е голяма, а да са си другарчета и да се водят.

Семейството на Криско не разчита на помагачи в отглеждането на наследниците си. Сами се грижат за тях и не ползват услугите на бавачки, а бабите не могат винаги да се включват във всекидневните грижи за мъниците, предават от електроннното изданиие за светски новини hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар