Амал Клуни се фука като холивудска звезда на Нобеловите награди (Пръсна 2 000 евро за тоалет)

Гласувайте за статията

Амал Клуни се фука като холивудска звезда на връчването на Нобеловите награди

Нобеловите награди не са случайно събитие, но не са и такова, което предполага прекалена показност. Въпреки това Амал Клуни се докара като за наградите „Оскар“, коментират жълтите таблоиди в Америка.

Съпругата на Джордж Клуни бе поканена на церемонията като гост, а не като номинирана или лауреат. При все това именно нейният моден избор привлече най-голямо внимание.

За събитието адвокатката по човешките права избра червена рокля в две части с колан и предно закопчаване. На пръв поглед фриволния тоалет бе съвсем на място. Модните критици обаче моментално разкриха, че става въпрос за модел от най-новата колекция на „Оскар де ла Рента“. Дори нещо повече – Амал го е поръчала ексклузивно за себе си, още преди да бъде пуснат за продажба в модните бутици.

За луксозната дреха госпожа Клуни е похарчила 2000 евро И тъй като това явно не й е било достатъчно, се появи на церемонията с обеци за няколко десетки хиляди долара. Диамантени, естествено.

Само преди дни тя бе забелязана на още две събития, на които отново изглеждаше като за наградите „Оскар“. Едното е официална вечеря на представители на ООН, към които е и самата тя. Там адвокатката бе придружена от съпруга си Джордж Клуни, а роклята й предизвика точно толкова внимание, колкото и речта й срещу тръмп. На другия ден Амал се появи в елек с леопардови принтове и високи кубинки, като отново се бе докарала като холивудска звезда. Мнозина подмятат, че не е случаен фактът, че Джордж Клуни вече не я води по киносъбитията. На няколко пъти тя успешно засенчи всичките му колежки, някои от които бяха и звезди в продукциите, които представяха.

Амал Клуни не пести от тоалети сн. Инстаграм

Амал Клуни не пести от тоалети сн. Инстаграм

Амал не крие, че е суетна, нито се притеснява, че привлича такова внимание с вида си. А на Нобеловите награди бе придружителка на Надиа Мурад – иранка от племето язиди, чиято застъпничка актьорската съпруга стана преди години. И на която помагаше да се бори срещу ИДИЛ, за което получи Нобелова награда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар