Амал Клуни преди – неугледна и пълничка девойка (Вижте как се промени)

Амал Клуни преди – неугледна и пълничка девойка (Вижте как се промени)
3 (60%) 1 vote

Амал Клуни поразява с естествената си и невзрачна външност преди 18 г, няма изгледи, че ще се превърне в световна модна икона

Амал Клуни, която е смятана за една от най-красивите жени е света не винаги е изглеждала така блестящо. Нейна снимка от дипломирането й като юрист я показва като умна, но  с неугледна външност девойка.

Амал Клуни преди 18 г
Снимка: ubavinaizdravje.mk

Факт е, че по  това време тя не е планирала да се омъжва за холивудска звезда от ранга на Джордж Клуни. За това говори визията й, която няма нищо общо с досегашните партньорки на актьора. Амал е естествена и леко закръглена девойка, която се е отдала единствено на кариерата си. За сметка на бляскавия си външен вид. С какъвто може да се похвали днес и определено  слага в малкия си джоб супермоделите и актрисите.

Амал Клуни днес
Снимка: ubavinaizdravje.mk

В зората на кариерата си тя гради своята професионална биография. На която доста юристи могат да завидят. Тя впечатлява с работата си в няколко комисии на ООН, владее арабски, английски и френски. Нейни клиенти са били Юлия Тимошенко и Джулиан Асанж – основателя на Уикилийкс. А през 2013 е избрана за най-скъпо платения адвокат в Лондон, предават от ubavinaizdravje.mk.

Днес обаче мадам Клуни изглежда съвсем различно от ония времена преди 18 години. Тя се превърна в известна личност, която плени света не само със своя професионализъм. Но и с красивата си външност.

Амал успя да плени сърцето на заклетия и вечен ерген на Холивуд Джордж Клуни. Превърна го в семеен мъж. А той се преклони пред чара й още щом я видя. Ливанската красавица  днес медиите наричат двойничка на Ан Хатауей . Тя се слави като жена с безупречен моден вкус и с право носи титлата световна модна икона макар да роди близнаци на актьора.

Безспорно Амал Клуни е една от най-успешните жени на планетата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар