Амал Клуни превърна Джордж в примерен съпруг (ТОП 3 на звездите, които укротиха мъжете си)

Гласувайте за статията

Амал Клуни надяна брачни окови на Джордж, вижте кои други звезди укротиха лишите си момчета

Амал Клуни е типичния пример за това как една красива жена може да укроти любимия си, който има имидж на разбивач на женски сърца. Актьорът имаше слава на холивудски плейбой и не една или две красавици минаха през леглото му.

Снимка: Инстаграм

Но това беше докато срещна адвокатката Амал Аламудин. Малко хора вярваха, че Джордж може да се превърне в примерен семеен човек. Известният холивудски ерген обаче на 53 г предложи брак на любимата си. Повечето фенове гледаха скептично на брачния им съюз и не след дълго време, след венчавката Клуни успя да докаже, че е способен да бъде примерен съпруг. Особено, след като се родиха близнаците Ела и Александър, като примерен баща, той се потопи в семейните дела.

Бийбър и Хейли по-влюбени от всякога
Снимка: Инстаграм

Дълго време Джъстин Бийбър се срещаше със Селена Гомес. Певицата призна, че романа им е много труден етап от живота й, през който непрекъснато е изпитвала емоционално насилие. След като певеца и Селена прекратиха връзката си, Джъстън направи предложение на Хейли Болдуин. С която се виждаше само от няколко  месеца. Влюбените имаха великолепна сватба, а сега Бийбър е кротък семеен мъж и често се обяснява в любов на красивата си съпруга.

Ванеса Паради, въпреки, че не успя да задържи Джони Деп до себе си, го научи какъв е щастливия семеен живот. Преди да я срещне актьорът бе прочут с като развратник, пияница, наркоман и често посещаваше полицейския участък.

Джони Деп с дъщеря си Лили-Роуз
Снимка: Инстаграм

Ванеса роди на Карибския пират две деца и го подкрепи във всичките му начинания. Съюзът  на двойката претърпя провал след 10 години щастлив семеен живот. Джони хлътна по красивата Амбър Хърд , а Ванеса разбра и го заряза. Загубил Паради, актьорът загуби и хармонията в живота си. Бракът му с Хърд се оказа нещо ужасно и той все още преживява скандалния си развод, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар