Амал Клуни показа едногодишния си син (Ексклузивни снимки на Александър)

Гласувайте за статията

Амал Клуни и едногодишния й син Александър влязоха в обективите на папараците

Амал Клуни и Джорд станаха родители на близнаци през миналата година на близнаците Ела и Александър. От тогава звездното семейство не позволяваше на медиите да влизат в личния им живот.

Понякога фотографите успяваха да заснемат Амал и Джордж с децата. Но те упорито ги криеха от камерите. Преди няколко дена обаче ослепителната юристка бе засечена с момченцето си на излизане от хотел в Ню Йорк.

Амал Клуни с Александър
Снимка: Gettyimages.ru

Амал бе облечена с жълто кожено яке, джинси и черни ботуши, носейки на ръце Александър. Забелязвайки камерите на папараците чаровната майка направи опит да скрие лицето си под шапката си тип каскет и бързо се вмъкна в лъскавият автомобил заедно с детето.

Снимка: Gettyimages.ru

Близначката на едногодишния Алекс Ела не се виждаше наблизо. Явно момиченцето е било оставено на бавачката си в хотела. По принцип като грижовна майка Амал извежда и двете си деца заедно. Но този път са били много палави и съпругата на Джорж е предпочела да се разходи само сина си.

В едно от малкото интервюта, които красивата юристка дава пред медиите признава, че й е било много трудно в началото да се грижи за близнаците. Особено когато ги кърмела защото са две. Била снабдена с куп устройства, възглавници и всякакви други удобства.

Амал обаче добавя, че всички трудности свързани с отглеждането на близнаците бледнеят на фона на ония моменти когато децата им ги наричат мама и татко, предават от електронното издание spletnik.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар