Амал Клуни показа близнаците! (Вижте порасналите Ела и Александър)

Гласувайте за статията

Амал Клуни показа близнаците

Само ден след революционната си реч пред елита на ООН, Амал Клуни се появи с близнаците в Ню Йорк.

По принцип младата майка крие лицата на наследниците си, но този път реши да не го прави. Факт е, че Амал е малко суеверна и ревниво пази децата далеч от светлините на прожекторите, но напоследък все по-смело ги представя пред публиката.

Според близки до двойката, една от причините е желанието й те да свикнат с вниманието на пресата и да не се плашат от фотографите. От друга страна, адвокатката по защита на човешките права смята, че и за наследниците й ще бъде по-безопасно, ако не са съвсем изолирани от общественото внимание – да си пред погледа на всички си е своеобразна форма на защита, убедена е тя.

Малките Ела и Александър определено са пораснали, а феновете на Амал коментират, че сигурно е истински Херкулес. Щом успява да носи на ръце и двамата, при това с високи ботуши. Брюнетката носеше децата на ръце, а те държаха в себе си по едно плюшено мече. Абсолютно еднакви, за да не се карат естествено.

Едногодишните Ела и Александър изглеждаха малко стреснати от всичките камери пред тях. Но по никакъв начин не се разплакаха, за радост на майка си. Амал Клуни роди в края на миналата година и както се говори след ин витро процедури. Адвокатката и съпругът й Джордж Клуни са заедно вече повече от пет години, но едва преди три той се престраши да й поиска ръката и да й предложи брак.

Амал Клуни показа близнаците сн. Twitter

Амал Клуни показа близнаците сн. Twitter

В момента двойката дели времето си между Ню Йорк, Лондон и Лос Анджелис. Но все по-често могат да бъдат видени и в Италия. Именно там Меган Маркъл и принц Хари си устроиха мини меден месец с приятелите си от Холивуд. А както се говори, Меган е получила доста ценни наставления от Амал за бременността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар