Амал Клуни: Ела и Александър вече говорят (Първите им думи + реакцията на Джордж)

Гласувайте за статията

Амал Клуни блести на корицата на „Вог“, чаровната мама разказа за близнаците си и за Джордж

Амал Клуни грее на корицата на американския „Вог“. Тя украси пролетното му издание пред фотообектива на известната фотографка Ани Лейбовиц.  Като направи излючително красива фотосесия.

Красивата половинка на холивудския актьор Джордж Клуни стана майка на близнаци през миналото лято. Тя за първи път проговаря за Ела и Алекссандър пред медия. Като разкрива някои  тайни от личния си живот.

Адвокатката по човешки права не крие, че след раждането й е било много трудно да се справи с две бебета наведнъж. Кърменето се оказало доста сложен процес  защото децата са две. Чаровната мама не крие, че за да ги нахрани използвала най-различни неща като помощни възглавници. И дори някои технически приспособления.

Амал си припомня, че бързо свикнала с майчинството и слава богу овладяла и тази задача.

Ела и Александър растат бързо като всички деца. Вече казват и първите думички. Естествено те са „мама” и „татко”. Но Джордж настоява, че първата им дума е „мама”.

Госпожа Клуни поделя, че малките може да са близнаци, но не си приличат. Различават се както на външен вид така и с поведението си. Момченцето търси баща си, а момиченцето предпочита мама. Въпреки, че баща им не мисли така. Той е впечатлен от красивите очи на Ела, която ги е наследила от Амал, предават от spletnik.ru.

Всяка сутрин близнаците се будят между 6 и 8 часа и се качват в леглото на родителите си, споделя мадам Клуни. Те се гушкат с мама и татко и това тяхното време. Дори телефона да звъни нито Джордж, нито половинката му го вдигат.

За съжаление щастливите родители не показват наследниците си на снимки. Можем да ги видим единствено ако папараците ги издебнат и ни ги покажат.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар