Амал и Джордж Клуни се гушкат като тийнейджъри (Вижте ги колко са влюбени)

Гласувайте за статията

Амал и Джордж Клуни не могат да се наситят един на друг, натискат се като тийнейджъри

Амал и Джордж Клуни са по-влюбени от всякога. Минаха три години от сватбата, но най-известната звездна двойка не спира да демонстрира любовта си.

Както стана известно холивудския актьор и неговата пленителна съпруга са в имението си на езерото Комо. Топлото лятно време разпалва страстите им. Въпреки, че са ангажирани с отглеждането на близнаците Ела и Александър те намират време и за себе си, предават от електронното издание femina.mk.

Естествено папараците са по следите им въпреки заканите на Джордж да ги съди. Фотографите ги спипаха на вечеря в италиански ресторант. Която споделят заедно с приятели.

56-годишния актьор и неговата очарователна адвокатка бяха щракнати как се целуват на масата. Не се притесняват да покажат любовта си пред другите. На другата снимка Амал е полегнала на рамото на своя любим усещайки мъжката му подкрепа. Личи си, че е малко уморена от грижите за своите две деца. Но пък е и много, много влюбена.

Джордж Клуни е истински баща и съпруг мечта. Трансформацията му от заклет ерген в мъж за пример показва, че е отдаден до краен предел на семейството си.

Очарователни са тия двамата. Когато гледаме техни снимки няма как да не ни се разтопи и умили сърцето. Дай боже всекиму такава голяма любов. Радват ни когато се прегръщат и целуват и когато даже само се разхождат.

Вижте още снимки на прелестните родители Амал и Джоржд Клуни в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар