Амал и Джордж Клуни показаха близнаците (Вижте порасналите Ела и Александър – Снимки)

Гласувайте за статията

Амал и Джордж Клуни с децата на летището в Лос Анджелис, папараци щракнаха порасналите близнаци

Амал и Джордж Клуни ревниво пазят близнаците си от светлините на прожекторите. Но фотографите понякога все пак успяват да ги снимат с Ела и Александър.

След натоварената седмица, която грижовните родители имаха те избързаха да хванат самолета със своите деца. Амал говори на заседание на Съвета за сигурност на ООН. После заедно с Джордж Клуни представиха съвместен проект в правния факултет на Колумбийския университет. Той има за цел да привлече повече млади адвокати да участват в съдебни заседания с висок корупционен риск. Като плановете са проекта да не се ограничи на територията на САЩ, а да стане международен.

Амал Клуни с Ела
Снимка: ru.hellomagazine.com

След многото ангажименти на холивудското семейство най-сетне се отвори възможност да отдъхнат и да разпуснат завръщайки се от Ню Йорк в Лос Анджелис.

Джордж с Александър
Снимка: ru.hellomagazine.com

Папараците ги сгащиха точно на летището. Двамата Клуни се появиха с Ела и Александър. Които скоро ще навършат две години. Амал носеше на ръце момиченцето, а Джордж бе с момчето. Близнаците изглеждаха сякаш недоспали и сърдити от полета.

Семейството пристигна с частен самолет и побърза да се настани в колата с тъмни стъкла без излишен шум и да се отправят вкъщи. На фотографите им трябваха само няколко минути за направят снимките на близнаците, предават от ru.hellomagazine.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар