Алтен Алиева смени Доган с млад богаташ (Вижте какво се случва с другите половинки на Сокола)

Гласувайте за статията

Алтен Алиева забрави за времето, в което беше буквално затворничка на Ахмед Доган

Алтен Алиева грее от щастие след раздялата си с почетния лидер на ДПС

Алтен Алиева грее от щастие след раздялата си с Ахмед Доган. Красивата манекенка избягва да се сеща за периода, в който имаше връзка с почетния лидер на ДПС и в който беше буквално затворничка в сараите му.

По времето, в което започва връзката им, Алтен е още ученичка, но е нагърбена с грижите за двете му деца от предишни връзки. Докато бяха заедно, Алиева избягваше светските изяви, прекрати кариерата си на модел и обичаше Доган под ключ.

След раздялата нейни приятели й помагат да си стъпи на краката, взимайки я като брокер в една от най-големите фирми за недвижими имоти у нас.

Алтен Алиева

Алтен Алиева с новия си

Алтен е официално част от екипа вече 2 години и търгува с палати за милиони. Освен че е щастлива професионално, е сгодена и за по-младия от нея софиянец Марио Маринов, който заема висок пост в българското представителство на технологичния концерн HP. Алтен и Марио са сгодени, живеят заедно и обичат пътешествията. През март са били на екскурзия до Тайланд, а любимото им място за отдих през почивните дни е езерото Панчарево.

Майката на сина на Доган – Таня Желязкова, към днешна дата е една от най-уважаваните личности в сферата на философията. През 2010 г. защитава докторска степен към Института за философски изследвания при БАН. Известно време оглавява Националния дворец на децата в София, ръководи няколко нестопански организации, развива част от първите стажантски програми у нас, а към момента е преподавател в департамент „Администрация и управление“ в Нов български университет.

В свободното си време пише научни трудове, а сърцето й все още е свободно. След авантюрата с Доган не сключва брак с друг мъж. Приближени до нея разказват, че от години не желаела да се представя с истинското си име и дори изисквала от студентите си да я наричат Тея.

Сватбата на Доган с Айсехел

Тя и Доган никога не се женят, въпреки, че имат син. За първи път Сокола минава под венчило с Айсехел Руфи. Тя е дъщеря на негов партиен съратник. Когато иска ръката й, е едва 19-годишна. Тържеството за встъпване в свещен съюз събира повече от 10 хиляди зяпачи на стадиона в Исперих, където булката и младоженецът пристигат с файтон, два бели коня, а тя е облечена в позлатена турска носия. Цяла България обаче цъка през зъби и наблюдава финала на любовта им, когато Айсехел заявява, че съпругът й пиел безобразно и я биел, а Доган й отвръща, обвинявайки я в хомосексуална авантюра с нейна приятелка, немарливост и неспособност да върти домакинството.

Днес най-злополучната съпруга на Доган е сред сериозните бизнес дами у нас. Дълги години работи в сферата на медиите, а наскоро е регистрирала фирма с капитал от 1 милион лева. Била е част от борда на директорите на ЧЕЗ, оглавявала е дирекция „Връзки с обществеността и протокол“ в икономическото министерство и е била кандидат-депутат от Реформаторския блок заради тесните си връзки с отцепниците на Доган – Касим Дал и Корман Исмаилов.

Новият й бизнес обхваща не само рекламни и медийни услуги, а и изграждане, управление и развитие на индустриални зони.

След фиаското с политика Айсехел все пак не остава стара мома, а днес е прибавила към името си с тире фамилията Хюсмен, която взима от съпруга си. За разлика от първата му половинка, настоящата бизнес дама обожава светлините на прожекторите и често се появява по светски събития, коктейли и връчване на бизнес отличия.

Под номер три в любовното тефтерче на Сокола се нарежда плевенчанката Ширин Карнобатлъ. Тя също е щерка на ДПС активисти. Сватбата им е по-скромна и гостите наброяват едва 300 души. От плевенчанката политикът има дъщеря – Демет, която към момента е студентка в Софийския университет.

Доган и Ширин

Дипломиралата се актриса Ширин зад гърба си има стаж в Национален фонд „Култура“, но заради обтегнатите отношения с бившия си мъж кариерата й рязко е прекратена. За известно време Карнобатлъ се издържа като продавачка на щанд с бижута в столичен мол, но от година отново е чиновник в Министерството на културата. Няма мъж до себе си, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар