Алтен Алиева вдига сватба три години след раздялата с Доган (Бившата на Сокола напълно го забрави)

Алтен Алиева вдига сватба три години след раздялата с Доган (Бившата на Сокола напълно го забрави)
3.67 (73.33%) 3 votes

Алтен Алиева смени Ахмед Доган с по-млад от нея

Алтен Алиева вдига сватба три години след раздялата си с Ахмед Доган. Последната официална половинка на Сокола го е забравила напълно и се гласи да мине под венчило с новия си.

Ослепителната красавица, която е голямата любов на почетния председател на ДПС, има сериозна връзка с Марио Маринов.

Двамата са заедно повече от две години и отношенията им вървят като в холивудски сериал с хепиенд. Макар Алтен да се пази като дявол от тамян от медийна показност, приятелите й твърдят, че двамата са се запътили към олтара, до който Доган така и не заведе красавицата, писа „Галерия“.

Алтен Алиева

Снимка: Галерия

Влюбеният младеж вече дори бил избрал годежен пръстен за любимата си и паднал на колене пред нея с предложението двамата да споделят живота до края на дните си.

Маринов е малко над 30-те. Той е запознал Алтен със семейството си. Тя вече е част от всички сбирки на фамилията, като последно била сред поканените на рождения ден на майка му, която много харесвала бъдещата си снаха.

Марио е първият и единствен мъж в живота на Алиева след приключването на 11-годишната й връзка с Доган. Младият мъж не е известен в публичното пространство и не е мастит бизнесмен. Работи в сферата на информационните технологии и изкарва добри пари за стандарта в България.

Възпитан, амбициозен и скромен, той печели Алтен именно с тези качества. Самата тя пък далеч не разчита на приходите на приятеля си. Вече повече от две години бившата на Доган е брокер в една от най-големите компании за луксозни имоти, чиято цена рядко пада под 1 милион.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар