Алла Пугачова плаши с тъжен и уморен вид (Сравниха я с мумия заради корекциите – Снимка)

Гласувайте за статията

Примадоната  иглежда уморена и много тъжна, даже тежкия грим не може да скрие белезите на старостта

Алла Пугачова отдавна слезе от сцената и води уединен живот. Певицата се среща само с най-близките си хора. Но феновете следят под лупа какво се случва с нея.

Скоро примадоната пусна селфи в Инстаграм, което предизвика лавина от коментари. Алла Борисовна се показа с тежък грим, с акцент на очите и устните. Явно отиваше на парти. Но от фотото е видно, че настроението й е минорно.

Половинката на Максим Галкин изглежда уморена, а златистите сенки и яркото червило не могат да скрият признаците на стареене по лицето.

Примадоната вече прилича на мумия, няма нищо свое по лицето си

Впрочем по новогодишните празници Пугачова се весели. Тя посрещна Нова година в компанията на съпруга си и близнаците. Семейството празнува до късна доба в замъка си в село Гряз и гледа заря от прага на семейния дом.

Певицата не веднъж е споделяла,  че има здравоословни проблеми на 72 години. Които напоследък все повече се влошават. Пристъпите й на световъртеж зачестяват. Но въпреки хроничните си заболявания Алла Пугач0ва се подлага на пластични корекции една след друга, предават от 7days.ru.

А феновете са крайно критични към нея и пишат: „Тя вече е като Ленин в мавзолея неузнаваема, няма нищо свое по себе си”, „Като мумия е”, „Обичам Алла Пугачева. Но тя не е на снимката. Всичко е чуждо. По някаква причина устата й изглежда крива.”, „Последствия от пластичната хирургия.”, „Снимката е като предсмъртна маска! Защо пуска това!?”, коментират фотото в социалната мрежа,

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар