Алла Пугачова не спира да изненадва (ФОТО)

Гласувайте за статията

Претърпя пълна метаморфоза

Звездата на руската музика – Алла Пугачова не спира да изненадва. Феновете й останаха без думи пред начина, по който изглежда към днешна дата.

При все, че тази година певицата навърши 72 години, тя изглежда така, сякаш е поне с десетилетие по-млада.

Феновете й дори отбелязват, че от доста време насам не е изглеждала толкова добре, колкото в момента.

Алла Пугачова

Претърпя пълна метаморфоза

Вероятно заради факта, че мъжът до нея е значително по-млад, тя непрекъснато се старае да поддържа интереса към себе си. Факт е, че преминава през невероятни метаморфози.
Прави впечатление, че примадоната е отслабнала и се е сдобила с изящна фигура. Така тя вече изглежда с фигура като изваяна от крехък порцелан.

Въпреки напредналата си възраст, Алла Пугачова все още може да си позволи да се качи на високи токчета и да покаже стройните си крака. Прави впечатление, че за отбелязването на юбилея от началото на връзката им с Максим Галкин, тя се показа в целия си блясък.

Алла Пугачова заложи на мини рокля в черен цвят, съчетана с високи, но стабилни токчета. Едва ли всяка жена на нейната възраст може да си позволи да носи подобен тоалет.
Освен това певицата е променила и прическата си – подкъсила е косата си в модерен черен боб.

Снимката с 44-годишния й съпруг Максим Галкин е направена в семейния им замък, намиращ се в село Гряз. Не може да не се отбележи, че Алла сияе в компанията на своя любим.
Галкин се похвали с фотото в личния си профил в Инстаграм, без да добавя коментар към него. Снимката бе съпроводена единствено с емотикон-сърце, отбелязват от wdау.ru..

Феновете й останали повече от очаровани от младежкия й образ и отбелязват, че Галкин вече е започнал да изглежда по-възрастния. Други път пишат, че Алла става все по-млада с годините, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар