Алла Пугачова не е биологичната майка на близнаците си (Сензационни разкрития)

Алла Пугачова не е биологичната майка на близнаците си (Сензационни разкрития)
5 (100%) 1 vote

Разкриха истинската майка на близнаците на примадоната, време е всички да научат истината

Алла Пугачова и Максим Галкин станаха родители на близнаци през 2013 г. Лиза и Хари бяха родени от сурогатна майка, която е износила децата, заченати с биологичен материал от двамата съпрузи.

Оказва се обаче според някои източници, че самата примадона не е била в състояние да даде яйцеклетка, която да бъде оплодена с материал  от Галкин. По онова време Алла е била на такава възраст (57 г) на която със сигурност е била в менопауза.

Близнаците на Алла Пугачова и Максим Галкин – Лиза и Хари
Снимка: Инстаграм

Освен това Пугачова не е могла да замрази и собствена яйцеклетки за 15 г. когато е била в активна възраст. Тъй като технологията се появи 7 години преди раждането на близнаците, а съхранението на биологичния материал се извършва  за не повече от 5 до 7 години.

Така, че според някои биологичната майка на Лиза и Хари може да е голямата дъщеря на певицата Кристина Орбакайте. Чиито яйцеклетки са били използвани по време на ин витро процедурата.

Лиза Галкина и сестра й Кристина Орбакайте са като две капки вода. Като нищо може да й е биологичната майка
Снимка: Инстаграм

Факт е, че през 2012 г отношенията между Алла Пугачова и най-голямата й наследничка се затоплиха и това говори, че певицата спокойно е могла да навие  Кристина и да поиска от нея да се съгласи на тази рискова постъпка.

В тази връзка има много разумен въпрос: кой стана донор вместо Алла Борисовна? Единственият правдоподобен и адекватен отговор в тази ситуация е Кристина Орбакайте, дъщерята на известната Дива “, – твърди  източникът, предават от showbiz.clutch.ua.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар