Алкохолизъм и роднинско безхаберие убиха съоснователката на ПроДерма Веселина Протопопова

Гласувайте за статията

Веселина Протопопова почина мистериозно в дома си

Известната в хайлайф средите бизнесдама Веселина Протопопова е умряла при изключително странни и скандални обстоятелства, научи HotArena. Тя беше съоснователка на известната верига от клиники за козметика и дерматоестетика ПроДерма. Дружеството има обекти в Дубай, Букурещ, както и във Варна и София.

52-годишната варненка е била открита в безпомощно състояние в дома си в морската столица на 15 октомври тази година, а седмица по-късно, след две тежки мозъчни операции, издъхнала в болница без да излезе от настъпилата кома. Обстоятелствата около трагедията са повече от скандални. Те се разследват и от прокуратурата. Приживе Веселина беше известна в бизнессредите като голям професионалист в работата си, но и с тежкия си алкохолизъм, който най-вероятно е истинската причина за кончината и.

Веселина Протопопова

Снимка: ХотАрена

Според полицейски източници с които HotArena разговаря събитията на фаталния 15 октомври тази година са се развили по следния начин. Сутринта Веселина се обадила на майка си, която в онзи момент била на гости при другата си дъщеря в София и и казала, да отиде при нея, защото има проблем. Жената се обадила на чистачката на Веселина – жена на име Роза, която работи и като санитарка в едната от варненските болници. На свой ред Роза звъннала на Протопопова, а в отсрещната слушалка се чуло: „Взеха ми парите и ме пребиха! Пребиха ме!“. Чистачката се обадила на познат на Веселина – таксиметров шофьор, с когото заедно отишли във вилния имот. Там видяли страшна картина.

Бизнесдамата била просната на земята, с подпухнало лице и едва дишала. Веселина била на втория етаж в триетажната вила, по лицето и имало кръв и голяма открита рана. На леглото също имало кръв, както и на пода. На място дошла линейка и откарала Протопопова в болница в състояние на кома. Впоследствие било установено, че има мозъчен кръвоизлив – хематоми в теменната област.

Последвали две операции, но около 14 часа в събота, 20 октомври, сърцето и спряло. Според официалните данни от огледа на тялото и тези от аутопсията прокуратурата смята, че засега не са налице данни за нанесен побой или такива, които да сочат към убийство. Води се обаче разследване, което може да излезе и с различно заключение. Една от скандалните информации които се проверяват е, че един от шийните прешлени на Веселина Протопопова бил счупен. Данни за това обаче няма в аутопсията правена от патоанатомите – д-р Деян Демиров и д-р Виктор Стефанов.

Тройно съдебно-медецинска експертиза ще установява каква е причината за хематомите в теменната област на главата на Веселина, както и това дали някой я е бутнал по стълбите във вилата и. А хистологичните проби ще покажат дали и какво е било съдържанието на алкохол в кръвта и, както и има ли наличие на опиати.

Всичките тези отговори ще хвърлят светлина какво точно се случило с бизнесдамата на 20 октомври тази година. В поредица от публикации HotArena обаче ще ви разкрие най-страшните фамилни тайни на известната фамилия Протопопови. Ще стане ясно как години наред най-близките хора на Веселина в това число майка, дъщеря и сестра съвсем умишлено са си затваряли очите за нейното заболяване, за да получават пари от нея.

Ще ви разкрием и кой е бил мъжа до бизнесдамата в последните и часове, както и заподозрян ли е той за убийство. В трагедията може да е замесена и известна носителка на титлата мис, за която има данни, че е предлагала да намери мъже „които могат да се справят с Протопопова“, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар