Алисия с 500 рози от гаджето си (Вижте как я глези новият й – Снимки)

Алисия с 500 рози от гаджето си (Вижте как я глези новият й – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Алисия я изненада с огромни букети от 500 рози общо

Алисия се почувства като в приказка на последното си участие в The 1 Exclusive. Звездата на Ара изпя песните от първата част на своя лайф и тъкмо се канеше да се оттегли за кратка пауза, когато диджеят й каза да се обърне назад. На фона на светлинни ефекти в края на сцената я чакаха 3 огромни букета с над 500 червени рози. Изненадата бе дело на любимия й мъж.

Певицата отдавна е спряла да коментира слуховете около личния си живот, но наскоро загатна за наличието на гадже в него, пускайки снимка от частен самолет, на която се виждаше мъжки крак. Вместо да си вземе букетите за вкъщи, в края на участието си Алисия помоли персонала да раздаде цветята на присъстващите жени в заведението.

Алисия

Снимки: ХотНюз

“Искам всяка една дама да се чувства уважавана и обожавана и да не си тръгва без роза от клуб The 1 Exclusive”, каза певицата.

Освен специално отношение към представителките на нежния пол, модната икона за пореден път показа безупречен стил и класа. Тя предизвика възторжени възгласи, излизайки на сцената на клуба в цветен сет с марка Chanel и розови ботуши, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар