Алисия ще прави малкия Валерко пилот (ФОТО)

Гласувайте за статията

„Това е моят малък пилот“, пише певицата

Фолк иконата Алисия е решила да прави сина си Валери – Младши пилот. Това става ясно от снимка на профила на звездата в социалната мрежа Фейсбук.

Валери-младши пилот

На фотото се вижда как синът на певицата от футболиста Валери Божинов позира гордо в самолет със слушалки на главата. Малкият Валери се е препасал с колан като един истински пилот. Най-радостна от гледката е майка му.

„Това е моят малък пилот“, обяви под снимката тя.  На „пилота“ се радват и много от почитателите на изпълнителката на „Карамел“, които пожелават здраве и късмет на малкия и на певицата.

Някои от тях осъждат поведението на Николета Лозанова спрямо нея и заявяват, че именно тя заслужава да е до футболната легенда.

Припомняме, че дни преди Коледа Николета Лозанова обяви война на Алисия, която по нейни думи, се е подиграла с нея в новата си песен. На своя страна в битката  плеймейтката привлече и хитовия изпълнител Азис.

Той от негова страна направи песен, в която плюе колежката си. Тя ще се появи в публичното пространство до няколко дни. На профила си в социалната мрежа фолкчудовището е написал, че не се извинява на никого за вулгарния текст на парчето, а всяка прилика с реални лица или събития не е случайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар