Алисия цъфти след като се събра с Ники Михайлов (Снимки)

Алисия цъфти след като се събра с Ники Михайлов (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Алисия е неузнаваема след като отново се събра с Ники Михайлов

Алисия буквално цъфти след като поднови връзката си с вратаря

Алисия цъфти след като отново се събра с Ники Михайлов. Певицата буквално е неузнаваема след като поднови връзката си с вратаря. За пореден път. Този път обаче нещата изглеждат коренно различни и това си личи по визията на изпълнителката. Която никога не е изглеждала толкова млада и свежа, впечатлени са онлайн потребителите.

Алисия цъфти откакто се събра с Ники Михайлов

Алисия цъфти откакто се събра с Ники Михайлов

Промяната у нея се видя ясно на последното й участие в популярна столична дискотека. Изпълнителката се появи пред гостите на заведението с блестящи очи и огромна усмивка, която, за разлика от до сега, не изглеждаше изкуствена и нагласена.

Дори и бръчките под очите й не личаха както обикновено, а от огромните й торбички нямаше и следа. Явно Алисия е щастлива и се радва, че отново е с Ники Михайлов, въпреки слуховете за постоянните му изневери.

Този път обаче ситуацията май е малко по-различна, коментират близки до звездата. Певицата била поставила ултиматум на вратаря да спре да я разиграва и най-накрая да узакони отношенията им. Или поне да й направи едно дете, за да се почувства сигурна в чувствата му. А също и във връзката им, научиха от vsekiden.com.

И за да си я върне, Михайлов-младши склонил. Това е причината във интервюто си от преди няколко дена вратарят да обяснява, че в най-скоро време ще бъде и съпруг, и баща. Тъй като вече се виждал в тази роля.

Което като нищо да означава, че с Алисия вече работят за бебе.

И да са се сгодили по време на романтичната им почивка в Гърция. Което напълно обяснява сияещия вид на звездата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар