И Алисия цъфна в международен сайт!

Гласувайте за статията

Поп-фолк дивата също се появи в международен сайт!

За разлика от някои други „диви”, певицата вместо в еротичен се появи в престижен американски сайт, който разпространява европейска музика. Сайта се нарича: europopped.com.

Това е сайт за класация на музиката на европейски изпълнители.

В него американски почитатели са похвалили музиката на Алисия.

Става дума най-вече за хитът на певицата от миналата година „Двойно повече”, който продължава да жъне успех сред американските почитатели на европейската музика, макар, че там го наричат „Мен ли питаш”.

алисия

Алисия

Последното видео предложено от Алисия там е „Близо до мен”.

Читателите на сайта били впечатлени от скъпите коли и красивата певица, а самата песен определяли като изключително интересна.

Освен за Алисия, похвални думи били изказани и за българските поп звезди. За тях там още не са чували, но авторите на сайта са твърдо решени да представят творчеството и на други наши изпълнители, за да отсеят тези на които трябвало да се обърне внимание.

Но, в едно са сигурни, меломаните трябвало да познават Алисия!

И затова тя държи класацията за момента!

В България пък, феновете на Алисия се радват на успеха й зад океана и споделят, че тя не е чалга певица и изобщо чалгата отдавна вече не се чувала по нашите земи.

Според тях ерата на чалгата си отишла с Хисарския поп, Мустафа Чаушев и Радо Шишарката.

Привържениците на поп-фолка признават, че вече на всички им е  дошло до гуша от гърди, вафли, букли, мигли и златотърсачки. Но те нямали нищо общо с чалгата.

А колкото до глупавите тесктове и грозния ритъм, доста от поп и рок изпълнителите също били типични представители, но незнайно защо никой не го отчитал. 

И не било обяснимо, защо само на поп-фолк изпълнителките се приписвали тези заслуги, като и от другите жанрове бъкало с какви ли не много по-арогантни и просташки текстове, свързани с насаждането на житейски ценности, които толерират дрогата и безразборният с”кс.

 Това пропаганда ли било или  някой си плащал за реклама?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар