Алисия хукна по врачки, иска да си върне Ники Михайлов

Алисия хукна по врачки, иска да си върне Ники Михайлов
4 (80%) 2 votes

Алисия прави магия, за да си върне любовта на вратаря

Алисия отново тръгна по врачки. Този път причината е голямото й желание да си върне Ники Михайлов.

Както писахме по-рано, тя отпътува неканена и без предупреждение за Турция и буквално му се натресе. Доста крайна постъпка, но намерението й било да приложи на място своите женски хитринки, за да го оплете отново в мрежите си.

Алисия правила магии на Ники Михайлов

Алисия правила магии на Ники Михайлов

Но това неочаквано, почти конспиративно пътуване си има предиистория. Опитала се на няколко пъти да се откаже от вратаря, чалгаджийката накрая решава, че не може без него. Направила опит да изяснят отношенията си като разговарят, но бившият й любим бил категоричен в отказа си, което накарало Алисия да търси други начини и пътища към сърцето на Михайлов.

За да си го върне, започва да действа на принципа, че важната е целта, а не средствата. Уверена, че само с изненади и женски хватки няма да успее, прибягва до любимите си магии.

И за помощ се обръща към врачки, узнаха от Hotarena.net. Отзовала се Нуртен, любимата й врачка. Тя трябвало да направи магия на Николай, за да се върне обратно при Алисия, по-влюбен от всякога. Но туркинята я убедила, че ритуалът може да се осъществи, само ако предварително се изпълнят някои тайнствени заръки, които няма как да се осъществят от разстояние, без директен контакт между бившите любовници. Стана много сложно. С една дума Алисия веднага трябва да замине при вратаря… и така тя незабавно отлита за Турция.

Не е особена изненада, че поп фолк фурията търси помощ от врачки. При всеки по-голям проблем и трудност в живота си, тя се обръща към тях. Още преди две-три години се говореше за подобна одисея, когато препоръчаната й ясновидка вместо да реши душевните й терзания й отмъкнала десет хиляди лева.

Едва ли и сега, прибягналата в отчаянието си до подобна помощ певица, ще има успех.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия хукна по врачки, иска да си върне Ники Михайлов”

  1. LO6O

    май 03. 2015

    ИМА ЕДЕН ЕДИНСТВЕН НАЧИН ЗА ПРОГОНВАНЕТО НА НАГЛАТА МАЛКА ПЕРУКА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР – ТОВА Е НУЛЕВА ПОСЕЩАЕМОСТ НА МАЧОВЕТЕ. # ТОГАВА ЩЕ ГО НАБЛЮДАВАТ САМО 4ЕТИРИ ЧОВЕКА (ДЯДО МУ, БАЩА МУ, ПЕТЕВ И ШЕЙТАНОВ) . # ДРУГИЯ НАЧИН Е МОЩНО, НЕПРЕКЪСНАТО, 90-МИНУТНО, ОСВИРКВАНЕ, КАКТО И ОГРОМНИ ТРАНСПАРАНТИ, КОИТО ДА ЗАКЛЕЙМЯВАТ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ В ОТБОРА.

    Reply to this comment

Добавете коментар