Алисия на хранилка при бившите си (Вижте как й уредиха живота)

Гласувайте за статията

Алисия се оказа голяма хитруша и никак не е за съжаление!

Напук на всички коментари по свой адрес, Алисия си живее повече от царски. Тя припечелва доста добре и може сама да си осигури висок стандарт на живот. Освен това, определено знае как да извлече дивиденти от всяка една ситуация. Особено ако в нея фигурират богат мъж и любов! Така певицата си е уредила живота на гърба на предишните мъже в него.

Както е известно на всички, Алисия има син от Валери Божинов. Двамата не живеят заедно от дълги години и това предполага таткото да плаща издръжка. И той го прави чинно всеки месец. Говори се за сума от рода на 2-3 хиляди лева. Но може и да е отгоре, а и не цялата отива за Валерко. Така певицата си е осигурява част от разкрасителните процедури.

Отделно от ежемесечната финансовата инжекция, тя се е облажила и с просторен апартамент от футболиста. Алисия сякаш забравила да го напусне при раздялата им и до ден днешен се подвизава в жилището. Тя е успяла да убеди Валери, че синът му е свикнал там, а и все пак гледа неговото дете, не заслужава ли?!

Докато бе с Божинов, певицата се подвизаваше все с неговите скъпи коли. Той не я сдоби с нейна, защото и без това неговите му бяха в повече, След това изпълнителката на „Мой“ се уреди с огромен джип от Ники Михайлов. Преди да получи скъпи дар, с който и до днес се подвизаваше, тя отново ползваше колите на вратаря, пише hotarena.net.

Алисия е голяма хитруша

Така се оказва, че певицата никога не е хвърляла пари за свое возило, а все е разчитала на мъжете до себе си. С последния обаче, сякаш го е ударила на камък. Засега от Бирмата Алисия не е успяла да извръкна нито апартамент, нито кола, а се задоволява с луксозни бижута и екзотични ваканции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия на хранилка при бившите си (Вижте как й уредиха живота)”

  1. anybody

    февр. 15. 2017

    Колко злобна статия! Жане,жабе,кой на теб те е излъгал, че ставаш за журналист? Кой мъж и баща няма да подсигури детето си при все ,че го е изоставил на произвола на съдбата, заради някаква си проститутка ,като Николета, която облажи,ако сме честни десеторно повече от първата му жена. мезонет в престижен квартал,мерцедес джип и безброй екзотични почивки ,парцали лъскави и аксесоари,да не говорим за всичките разходи и трансформации по нея- Николета Лозанова. Алисия освен една издръжка по закон отредена нищо не е видяла повече и тя неведнъж го е казвала,но че е изряден в плащането на издръжката,което Николета публично го унижи,че уж не плащал за дъщеря си. Но,иначе не пропуска да натърти,, че единствената жена ,която обича Божинката е дъщеря му. А,дали е така? Всяка любов си е силна и различна по своему. И нека проститутката не бърка обичта към децата с обичта към жените. Нищо общо! По-скоро и се иска да е така.Както парадираше с голямата МУ любов към нея до последно, й би ДУЗПАТА пред цяла България и свали на земята. И никаква база за сравнение не може да има между двете му жени в живота. Ако едната е образована,културна, възпитана,с чувство за мярка и ценностна система, другата -Николета е пълна противоположност.

    Reply to this comment

Добавете коментар