УЖАС! ВИЖ как се ТЪПЧАТ Алисия и Теодора

Гласувайте за статията

Ето една снимка, която Алисия и Теодора едва ли биха искали да видите

Фолк певиците очевидно прегладнели похапват лакомо по парче пица преди интервю. А форумци са направо онемели при вида на двете изпълнителки, които се тъпчат като невидели.

Теодора и Алисия направо се тъпчат

Теодора и Алисия направо се тъпчат

Стара снимка на двете изпълнителки се появи преди дни в мрежата. На нея Алисия и Теодора буквално се тъпчат с пици. Кой е авторът на „компромата“ не е ясно, но със сигурност изпълнителките далеч не карат само на вода и плодове, както твърдят наляво и надясно.

Интернет потребители се шегуват, че двете красавици се тъпчат като невидели. „Сякаш са ги изтървали от някой затвор и бързат да си наваксат“, твърдят още форумци. „Ето как поддържат линия“, коментират други. Трети смятат, че това е още едно доказателство, че тънките им талии се дължат не на фитнеса, а на фотошопа.

Всъщност двете изпълнителки едва ли биха желали подобни „компромати“ да бъдат виждани от феновете им. За жени претендиращи за класа и положение, подобен маниер на хранене изглежда малко… неподходящ. Факт е обаче, че преди да се прочуят и вземат насериозно, блондинката и брюнетката са имали своите прояви на слабост. И това ако не е най-голямото доказателство, че и звездите са хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “УЖАС! ВИЖ как се ТЪПЧАТ Алисия и Теодора”

  1. Cvetelina Vasileva

    Дек. 27. 2012

    tova ne e Alisia ;x!

    Reply to this comment

Добавете коментар