Помните ли я? Вижте Алисия, преди да се тунингова (ФОТО)

Ето как изглеждаше певицата, преди да се тунингова

Помните ли я? Руси къдрици, рокли в змийски мотиви и овално лице – така изглеждаше Алисия години преди да се прочуе. Днес певицата е еталон за стилна и елегантна и дама и по нищо не прилича на чалга певачката, която бе преди години.

Алисия преди тунинга
Алисия преди тунинга

Няма спор, че парите и славата, които натрупа помогнаха много на звездата. Но е и факт, че преди да се прочуе и да се вманиачи по пластичните операции – Алисия беше едно чаровно, макар и по-обикновено момиче, което обаче печелеше публиката с талант и чар.

„Леле, колко се е променила.“, „Не може да е тя“, „Едва успях да я позная“, коментират почитатели на Алисия. Според тях обаче изпълнителката е загубила много с пластичните си операции, тъй като се е съсипала тотално.

Днес певицата изглежда видимо променена и според някои по-женствена, но според повечето като извадена от калъп. Не е тайна, че за да пробият в поп фолка изпълнителките трябва да отговарят на определени изисквания по отношение на външния си вид. По тази причина звездата легна под ножа и прати в миналото предишната си визия. Феновете й обаче с носталгия си спомнят времето, когато тя беше просто певицата Ася, а не силиконовата кукла Алисия.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.